Tietoa meistä

Riikka Vänninen

Koulutettu Hieroja, Parturi-Kampaaja, Yrittäjä

P: 040-1979705

Olen valmistunut v. 2005 parturi-kampaajaksi Vantaan ammatillisesta koulutuskeskuksesta.

Vuonna 2012 opiskelin itselleni toisen ammatin ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi Porvoon Edupolista.

  • 2013 suoritin kinesioteippauksen peruskurssin.
  • 2015 kouluttauduin myös akupunktiohoitajaksi Fysiomentoreiden järjestämällä koulutuksella Polvijärvellä.
  • 2018 suoritin Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun järjestämän Faskia-käsittelyn (lihaskalvokäsittely) peruskurssin.
  • Olen käynyt myös kuumakivihieronnan-, sekä intialaisen päähieronnan lisäkurssit.

Hiuskäsittelyihin, hierontoihin tai akupunktioon voit varata ajan yllä olevasta numerosta tai Studio Kädenjäljen nettiajanvarauksen kautta alta.


Emmi Karenko

Hieroja, Fysioterapeutti, Itsenäinen ammatinharjoittaja

Puh: 050-3530519

Olen kotoisin Vantaalta, ja neljä vuotta sitten toteutin haaveeni saada omat hevoset omaan pihaan, joten muutin Mäntsälään. Muuton myötä työmatka piteni, ja siksi olenkin erityisen kiitollinen tästä mahdollisuudesta työskennellä osan viikosta Studio Kädenjäljessä, lähempänä kotia.

Kävin hierojakoulutuksen vuonna 2004 ja fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2009. Siitä lähtien olen työskennellyt tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien sekä neurologisen kuntoutuksen parissa.

Olen säännöllisesti käynyt lisäkoulutuksia: kuntosaliohjaaja ja Personal Training -koulutus, Kinesioteippaus, Faskiakäsittely, lantionpohjan fysioterapia, fysioterapeutin suoravastaanotto, Basic Body Awareness -terapia, Mulligan konseptin mukainen nivelten mobilisointi sekä neuraalikudoksen mobilisointi. Rosen-terapia koulutuksessa olen päässyt harjoittelujaksolle asti ja tänä vuonna sain valmiiksi  myös eläinfysioterapeutin opinnot.

Koen, että vahvin osaamiseni on manuaalisessa terapiassa (kuten hieronta) ja tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen, kuten selkä- tai niskakivun syyn selvittämisessä ja hoidossa. Erityisesti sydäntäni lähellä on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Uskon siihen, että kosketuksen jättämän "kädenjäljen" jälkeen on mahdollisuus löytää rennompi, kivuttomampi tai vapaampi tapa olla ja liikkua.

Fysioterapiaan ja hierontoihin voit varata ajan yllä olevasta numerosta tai Studio Kädenjäljen nettiajanvarauksen kautta alta.

Sanna Laurila 

Jalkahoitaja, Valviran hyväksymä ammattihenkilö

Puh: 040 - 15 777 54

Olen Sanna Laurila Askolasta. Minulla on jalkojenhoitotyön ammattitutkinto ja olen pohjakoulutukselta lähihoitaja eli Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattihenkilö. Jalkojenhoitajan ammattitutkintoon valmistuin Careeriasta keväällä 2020.

Teen töitä toiminimellä Studio Kädenjäljessä aluksi lähihoitajatyön ohessa.

Jalkojen terveys on lähellä sydäntäni ja teenkin terveyttä edistävää jalkahoitoa. Ammattitaitoani ylläpidän ja kehitän lisäkoulutuksilla.

Tiesitkö, että kävelet 4 kertaa maailman ympäri elämäsi aikana, pidetäänhän huoli jaloistasi!

Jalkahoitoihin voit varata ajan ylläolevasta numerosta tai Studio Kädenjäljen nettiajanvarauksen kautta alta. Löydät minut Facebookista nimellä Eheä Askel.

Varaa aika kampaamoon, fysioterapiaan, hierontaan tai jalkahoitoon